onsdag 21 juni

Stå Opp på Sommerkvarteret

Standupbergen har sommerferie fra de vanlige kveldene, men det betyr ikke at det ikke er moro å være i Bergen. Mange av komikerne våre tar turen bort til Kvarteret, der klubben oppstod i 2005, og underholder i studentenes storstue. Studenter har alltid stått vårt hjertet nært. De er alltid gøy å stå opp for og de har siden starten vært ryggraden og hjertet i det som mange betegner som norges beste publikum. Bergen er alltid en favorittplass å stå for komikere, og nå er vi virkelig på hjemmebane. Tilbake til starten. Den gang var vi oppe i Storelogen, men denne gangen kjører vi show i Tivoli og alle er velkommen!

Christoffer Schjelderup var med å starte klubben og har siden blitt en av norges morsomste menn. Ble kåret til den aller morsomste stå opp-komikeren i 2014 av de andre komikerne og er primus motor i miljøet i Bergen.

Hans Magne Skard har vunnet NM i impro, og har en fot i det herlige kollektivet i Bare Moro impro samt andre føtter andre steder. En av disse føttene er plantet i standup, og vi elsker den rare og unike stilen som alltid faller i smak hos studenter og studiner!

Tomas Nesse var student da vi startet opp klubben her, og var også en av de mest frivillige vi kjente på Kvarteret. Alle lo av Tomas, så vi klarte til slutt å overbevis han om å teste det ut på en scene. Over ti år etterpå ler vi fortsatt av den morsomste frivillige vi kjenner.

Arielle Marie Osmundsen er fortsatt student, og en av våre nyeste på scenen. Har tatt oss med sjarmen og sin naturlighet på scenen og er en vi ser mye potensiale i fremover. Vi kaster henne uti, og hun sier alltid ja med et smil!

Tor Inge Ulveseth var også med oss tilbake igjen til Kvarterettiden. Han var tryllekunstner som også var morsom, nå er han veldig morsom og han kan faen meg trylle! Se opp for knusktørr humor og overraskende gode triks. Og kanskje drar han frem en gitar.

Anders Lohne Fosse studerer borte i Oslo, men vi tror han går på UiB og at han helst vil bo her. Dette er antagelser, det eneste vi virkelig vet er at han er morsom og at han alltid blir bedre for hver gang vi ser han.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:18
Sted:Kvarteret
Pris:100,-,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager