onsdag 28 juni

Stå Opp på Sommerkvarteret

Standupbergen har sommerferie fra de vanlige kveldene, men det betyr ikke at det ikke er moro å være i Bergen. Mange av komikerne våre tar turen bort til Kvarteret, der klubben oppstod i 2005, og underholder i studentenes storstue. Studenter har alltid stått vårt hjertet nært. De er alltid gøy å stå opp for og de har siden starten vært ryggraden og hjertet i det som mange betegner som norges beste publikum. Bergen er alltid en favorittplass å stå for komikere, og nå er vi virkelig på hjemmebane. Tilbake til starten. Den gang var vi oppe i Storelogen, men denne gangen kjører vi show i Tivoli og alle er velkommen!

Grim Moberg er ikke bare en av de morsomste i Bergen og Norge, han er også en av de gøyeste i verden. Svettende og med en galskap som er smittsom går han inn og ut av karakterer og sine egne observasjoner om livet rundt seg. Må oppleves live!

Pål Rønelv har vært med siden vårt første show oppe i Storelogen og han har aldri sett seg tilbake siden. Nå er han med å drive klubben og står på Latter og reiser rundt i hele norge med sine snodige tanker og herlige stil!

Sjur Koppen er med i årets juleshow, akkurat som ifjor, og er på vei til å bli fulltidskomiker, som så mange andre før han som har gått gradene i klubben vår. Vi har villet at han skulle slutte i jobben lenge, for det er klart at Sjur er morsom nok. Det har vi alltid visst!

Maria Stavang er mer kjent som Piateed, som snart alle på Intagram følger og har en hærskare på Facebook. Hun har gjort standup et par år, ofte i Bergen, og vi digger det!

Ingvild Louise Solaas er helt fersk og en vi bare har falt for. Veldig rar. Vimsete. Sjarmerende. Av og til skjønner du ikke engang hva som skjer, men det er alltid interessant og ofte gøy. Vi elsker det!

Eirik Krokås er en annen som skal være med på årets juleshow, og det er en enkel grunn til det. Han er blitt veldig, veldig morsom den senere tiden. Og han var morsom til å begynne med. Men nå reiser han mye rundt og står masse og han er klar for det meste!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:18
Sted:Kvarteret
Pris:100,-,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager