lørdag 1 juli

SommerStandup

Jonis Josef er noe av det hotteste innen norsk standup for tiden. Har allerede vært på Nytt på Nytt, Lindmo og har hatt sin egen lille animasjonsserie på NRK basert på standupen sin. For den er knallsterk og Jonis er en gledesspreder av natur og får med seg to av de mest lovende vi har i stallen vår som kveldens konferansierer, Eirik Krokås og Thomas Sævig. Begge aktuelle med årets Juleshow på RIcks. Camilla Olsen og Thomas Anthun Nielsen er flere av de som jevnlig står på Ricks og vi får også med oss en av de vi har elsket siden sin nervøse debut på Humorlaboratoriet, Jan Tore Kristoffersen!

Jonis Josef

Jan Tore Kristoffersen

Thomas Anthun Nielsen

Camilla Olsen

Harald Olsen

Konferansier: Eirik Krokås & Thomas Sævig

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager