fredag 14 juli

SommerStandup

Sean Patton er den beste bookingen på lenge. En fantastisk komiker som har vært en favoritt lenge, og endelig klaffet det. Dette bør du absolutt få med deg. Har sin egen Comedy Central og kan sees på Ari Shaffirs "This is not happening" - sjekk det ut. Et must hvis du liker å le! Han får med seg et stjernelag av bergensere med Christoffer Schjelderup og Grim Moberg som konferansierduo. Sjur Koppen kommer. Jonny Bayer er på plass. Kjetil Melkevik dukker opp og hun får med seg galning Roger Nilsen. Dette blir insane!

Sean Patton

Sjur Koppen

Kjetil Melkevik

Roger Nilsen

Konferansierer: Christoffer Schjelderup & Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager