lørdag 15 juli

SommerStandup

Sean Patton er den beste bookingen på lenge. En fantastisk komiker som har vært en favoritt lenge, og endelig klaffet det. Dette bør du absolutt få med deg. Har sin egen Comedy Central og kan sees på Ari Shaffirs "This is not happening" - sjekk det ut. Et must hvis du liker å le! Han får med seg et stjernelag av bergensere med Christoffer Schjelderup og Jan Tore Kristoffersen som konferansierduo. Grim kommer. Jonny Bayer er på plass. Komiprisnominerte Sandra Spjelkavik kommer og den nye yndlingen vår Arielle Marie Osmundsen er på plass. Dette blir insane!

Sean Patton

Grim Moberg

Jonny Bayer

Sandra Spjelkavik

Arielle Marie Osmundsen

Konferansierer: Christoffer Schjelderup & Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager