lørdag 15 juli

SommerStandup

Sean Patton er den beste bookingen på lenge. En fantastisk komiker som har vært en favoritt lenge, og endelig klaffet det. Dette bør du absolutt få med deg. Har sin egen Comedy Central og kan sees på Ari Shaffirs "This is not happening" - sjekk det ut. Et must hvis du liker å le! Han får med seg et stjernelag av bergensere med Christoffer Schjelderup ogGrim Moberg som konferansierduo. Sjur Koppen kommer. Jonny Bayer er på plass. Komiprisnominerte Sandra Spjelkavik kommer og den nye yndlingen vår Arielle Marie Osmundsen er på plass. Dette blir insane!

Sean Patton

Sjur Koppen

Jonny Bayer

Sandra Spjelkavik

Arielle Marie Osmundsen

Konferansierer: Christoffer Schjelderup & Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager