lørdag 22 juli

SommerStandup

André Ulveseter har gjort enorm suksess med sin kamp mot sær skrivings feil...altså orddelingsfeil som i ordet foran. Startet en facebookgruppe og nå jobber han fulltid som komiker og foredragsholder! Eksilbergenseren har vært headliner på vår scene lenge før dette, og gjorde stor suksess med sitt soloshow under Humorfest sist. Improduoen Olav Haugland og Hans Magne Skard er to av de i Norge som er best på både impro og standup, og skal lede kvelden. De får med seg enda flere morsomme folk, så bare kom deg ned på Ricks hvis du vil le!

André Ulveseter

Jon Hægland

Camilla Olsen

Thomas Sævig

Stian Sævig

Konferansierer: Hans Magne Skard & Olav Haugland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager