lørdag 29 juli

Siste SommerStandup!

Sommerstandupen avsluttes med en fest av et show, og vi må bare få takke alle som har kommet innom og ledd og støttet oss i juli. Vi elsker vårt publikum, og det gjør alle komikerne fra andre land og resten av Norge. Hvis du eri Bergen, så stikk innom Ricks denne siste lørdagen, og så ses vi mot slutten av august! Headliner i det siste showet, Ole Soo, er virkelig på vei mot å bli en fantastisk komiker. Har flyttet til Oslo, og nå er han tilbake der det startet, og vi elsker det. Rune Lothe er en komiker det er umulig å ikke elske. Konferansierene er Pål Rønelv og Sjur Koppen, en knallduo, og de får med seg Maria Stavang, Tor Inge Ulveseth og Anders Lohen Fosse!

Ole Soo

Rune Lothe

Maria Stavang

Tor Inge Ulveseth

Anders Lohne Fosse

Konferansierer: Pål Rønelv & Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager