lørdag 29 juli

SommerStandup

Ole Soo er virkelig på vei mot å bli en fantastisk komiker. På Roasten av Stian Blipp regjerte han med et stjernelag på scenen, og han jobber nå fast med å skrive tekster for tv og andre komikere. Og nå er han tilbake der det startet, og vi elsker det. Rune Lothe er en komiker det er umulig å ikke elske, lavmælt, morsom, tullete og av og til mørk. Konferansierene er Pål Rønelv og Tomas Nesse, to av våre mest rutinerte komikere som har vært med siden starten, og de får med seg blant annet Maria Stavang, aka Piateed, Tor Inge Ulveseth og enda flere!

Ole Soo

Rune Lothe

Maria Stavang

Tor Inge Ulveseth

Konferansierer: Pål Rønelv & Tomas Nesse

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager