tirsdag 22 august

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Humorlaboratoriet har sesongstart 22. august og det er noe alle komikerne i Bergen gleder seg til. Det er her vi tester ut nye komikere og ikke minst, komikere tester ut nye vitser. Vi knaller til med en sesongåpning med noen av de beste komikerne i Bergen som kommer med sine nyeste vitser...mesteparten av dette er aldri sagt i en mikrofon før. Du får headlinere og andre etablerte komikere fra øverste hylle og vi lover deg at dette blir en herlig kveld med nye vitser av beste sort!

"Det beste av de nyeste og det nyeste av de beste"

Christoffer Schjelderup

Grim Moberg

Jonny Bayer

Eirik Krokås

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager