lørdag 26 august

Craig Campbell - Easy Tiger

Craig Campbell(CAN) er en legende fra Canada som i flere tiår har vært med å skape canadisk standup, og influert Tom Stade, Glenn Wool og utallige andre canadiere og goså britiske komikere med sin herlige, energiske stil og sin rene galskap. Han headliner klubben og avslutter med et fantastisk soloshow på lørdagen. Få det med deg, for vi lover det blir en opplevelse for livet!

En historieforteller av internasjonal klasse, og sjekker du ut klippet hans fra første gang han var på Ricks og fortalte om den gangen han tok med en fra New Zealand for å finne en bjørn, så skjønner du hva det går i. Det klipept er sett av over 120.000 og er det mest populære klippet fra Ricks, og det sier ganske mye.

En av de morsomste vi kjenner og vi har vært store fans siden første gang vi så han. Vi anbefaler alle å kjøpe billetter før det er for sent!

'One of the finest comedians in the country, no the world, a well traveled genius '

(Russell Howard)

'One of the most skilled storytellers and jokesmiths on the circuit... Craig is simply a very, very funny man'

(Chortle)

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager