lørdag 9 september

Standupkurs 2017 - nykommmere.

Har du alltid hatt lyst til å prøve standup? Her kan du få lære av en av de beste og få hjelp av komikere som står fast på scener her i Bergen og rundt omkring i landet. Lær deg hvordan å skrive og få hjelp med å få skrevet ditt første sett som du kan få prøve på en scene på en nykommerkveld. Vi kan ikke gjøre deg morsom, men er du morsom, kan vi lære deg litt om standup! Kurset går både lørdag og søndag 12-16

Kurset blir holdt av Christoffer Schjelderup, som har vært med å drive Standupbergen siden starten og er fortsatt med. Han har også vunnet Stå Opp-prisen, komikernes egen pris og har også reist rundt i hele Norge og mer og underholdt i over ti år. Har også holdt masse kurs så lenge vi har holdt på med klubben.

Dere er med andre ord i trygge hender.

Kurset vil bestå av en dag med teori og en dag med mer praktisk skriving av materiale ved hjelp av erfarne komikere i klubben.

Kurset vil holdes på kontorene til Stand Up Bergen i Lille Markeveien like ved klosteret i Bergen Sentrum.

Kurspris 1400 for vanlige og 900 for studenter og folk under 18 år

Kurset går både lørdag og søndag 12-16

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:12:00-16:00 begge dagene
Sted:Lille Markevein 18
Pris:1400/900,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager