tirsdag 26 september

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Humorlaboratoriet blir mer og mer populært for både komikere og publikum. Det er her vi tester ut nye folk og folk tester ut nye ting. Vi mikser de beste komikerne med helt ferske folk og prøver å forske oss frem til gode vitser. Her får du høre spiren til det som kanskje engang ender opp på tv sammen med vitser som aldri blir sagt igjen.Har du lyst til å stå, send en mail til oss på post@standupbergen.no eller finn oss på facebook.

"Det beste av de nyeste og det nyeste av de beste"

Christoffer Schjelderup

Jonny Bayer

Aila Sinober

Jørgen Haugvaldstad

Jan Roger Voll

Roger Nilsen

Eirik Krokås

Thomas Sævig

Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager