fredag 12 januar

Sesongstart med Henrik Fladseth

Henrik Fladseth er blitt en av kjæledeggene til norske komikere. Han er et frisk pust i de fleste sammenhenger, og balanserer galskap og energi med en originalitet som er få forunt. Har jevnlig vært med på Humorgallaer som det unge alibiet og er på vei til å bli etablert som en av de kommende komikerne som man bør se i Norge. Ole Soo er også på vei til noe stort. På på og bak scenen. Har regi på Christoffer Schjelderup sitt show som har premiere snart, og har også etablert seg som en av de flinkeste tekstforfatterne. Er tilbake der det startet og er konferansier når vi starter en ny sesong. Det liker du!

Henrik Fladseth

Pål Rønelv

Larse Petersen

Henrik Støren

Marianne Dale

Konferansier: Ole Soo

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager