torsdag 18 januar

"Tro, Hat & Ærlighet" - ekstraforestillinger

Christoffer Schjelderup sitt første show har vært en kjempesuksess! Strålende kritikker fra alle aviser som har vært der og massevis av folk. Nå er det satt opp nye forestillinger i April, for først skal Christoffer ut i pappaperm da han får en datter. Mens det skjer så kan jo du få tak i billetter til showet som Bergens Tidende gav troen tilbake på standup. Bergensmagasinet sa det var forbannet forfriskende og Bergensavisen mente det gikk rett hem!

Showet er en reise innenfor de fleste temaer Christoffer elsker å snakke om. Seg selv. Ting han hater og tro...både på høyere makter, vitenskapen og seg selv. Det er et ærlig show, usensurert, rett frem og uten å holde tilbake. Sånn som Christoffer liker det best. For første gang kommer det et helt show med kun Christoffer bak mikrfonstativet. Det bør du absolutt ikke gå glipp av!

Showet vil var i over en time og er regissert av Ole Soo.

Nye datoer:

Torsdag 12. april

Fredag 13. april

Lørdag 14. april

Torsdag 19. april

Fredag 20. april

Lørdag 21. april

Del på: Facebook Twitter
Sted:Ricks
Pris:425/355,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager