torsdag 18 januar

"Tro, Hat & Ærlighet"

Christoffer Schjelderup har vært gudfaren i Standupbergen siden han var med å starte klubben for 12 år siden. På en tiden har han rukket å starte tradisjonen med Juleshow på Ricks, har bygget opp et miljø som er kanskje det mest produktive i Norge, har vunnet ståopp-prisen som gis ut til årets komiker av komikerne selv, var endel av "Bergensbølgen" og har vært på blant annet Latter-Tv, Brille og sist nå Comedy Central. Han er en pådriver for kompromisløs og ærlig humor som tar for seg det meste, og kan selv spøke om de minste og største tingene i verden fra minutt til minutt. En fanasnobb med munnen til en bryggearbeider og sosiolekten til en tante fra Kalfaret. En av de mest unike stemmene i norsk standup, og endelig er han klar med sitt første soloshow. På Ricks, selvfølgelig. Dette må du ikke gå glipp av hvis du liker å le!

Showet er en reise innenfor de fleste temaer Christoffer elsker å snakke om. Seg selv. Ting han hater og tro...både på høyere makter, vitenskapen og seg selv. Det er et ærlig show, usensurert, rett frem og uten å holde tilbake. Sånn som Christoffer liker det best. For første gang kommer det et helt show med kun Christoffer bak mikrfonstativet. Det bør du absolutt ikke gå glipp av!

Showet vil var i over en time og er regissert av Ole Soo.

Premiere 18. januar

Spilles:

Fredag 19. januar kl. 21:00

Lørdag 20. januar kl. 20:30

Torsdag 25. januar kl. 20:00

Fredag 26. januar: 21:00

Lørdag 27. januar: 20:30

Torsdag 1. februar kl. 20:00

Fredag 2. februar: 21:00

Lørdag 3. februar: 20:30

Del på: Facebook Twitter
Sted:Ricks
Pris:425/355,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager