torsdag 18 januar

Klubbkveld

Jan Tore Kristoffersen har det spesielle som vi i klubben bare elsker. Kompromissløs, original, unik i fremføringen og ikke redd for å ta noen som helst sjanser. Blir bare en større og større legende i miljøet, og mange, også utenfor Bergen, begynner å få øynene opp for denne rabagasten fra Loddefjord. Han får med seg sin podcastkompis, Hans Magne Skard. Begge er de faste oppvarmere til Dag Sørås, og noe av de morsomste man finner. Sjur Koppen er konferansier. Vi treffer en ny fyr i Hallvard Olsen Dyrenes, Gudmund Husdal kommer og det gjør pinadø Aleksander Svenning også. For en kveld!

Jan Tore Kristoffersen

Hans Magne Skard

Hallvard Olsen Dyrenes

Gudmund Husdal

Aleksander Svennning

Konferansier: Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager