torsdag 25 januar

Trine-Lise Olsen & venner! UTSOLGT

Trine Lise har invitert noen stand up venner og okkuperer visekjelleren på Ricks for to kvelder...det blir latter, moro og målet er selvfølgelig at alle skal bli venner på Facebook når kvelden er over...FRIENDS liksom :D Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun utfordrende, overraskende, ikke så lite frekk og ikke minst varmt. Dette blir en kveld med ekte nordnorsk gjestfrihet i Bergen og Trine Lise tar med seg sine favoritter og gode venner til byen vår for å spre ren glede!

Trine Lise Olsen

Sofie Frøysaa

Camilla Olsen

Sandra Spjelkavik

Maria Stavang

Hanne Indrebø

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager