onsdag 17 oktober

This is not This is not happening

This is not happeninger et standupshow dedikert til fantastiske historier. Det er standup i langform, og det er et show Ari Shaffir har tatt til tven og gjort til en av de største suksessene til Comedy Central i de senere årene. Vi elsker konseptet, og gjør vår vri på det her i Bergen. Vi har vært så heldig at vi har fått med oss en som faktisk har vært med på det originale konseptet, Tom Rhodes(US), og vi fyller på med Lars Berrum, Christoffer Schjelderup, Jon Hægland og noen flere for en kveld der vi skal knedaske oss igjennom noen fantastiske historier!
Tom Rhodes(US)

Lars Berrum

Christoffer Schjelderup

Hanne Indrebø

Jonny Bayer

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager