torsdag 18 oktober

Klubbkveld

Tom Rhodes(US) var en av de første komikerne på Comedy Central, har laget radio med Marc Maron og begynner å nærme seg en levende legende. Ihvertfall hvis du ser på livsstilen han har ført i så og si hele sitt voksende liv. Som har vært et rockeliv i komikkens verden, og da får du historier. Som er verdt å høre. Og det er utrolig stort at han velger å komme innom vår klubb, som tiltrekker seg større og større navn på grunn av et godt rykte som et gøy sted å stå! I tillegg kommer en av norges høyeste og morsomste komikere, Lars Berrum tilbake!

Tom Rhodes(US)

Andreas Bach

Marianne Dale

Konferansier: Lars Berrum

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager