fredag 26 oktober

Klubbkveld med Bård Tufte Johansen - Ekstraforestilling

På grunn av stor pågang, så kjører vi en ekstraforestilling med Bård Tufte Johansen denne fredagen. Og nå er den og utsolgt. Vi vil jo hele tiden ha over Bård Tufte, men det er sjelden det klaffer. Det er en stund siden sist, og vi håper det ikke er like lenge til neste. En av de morsomste og desidert mest populære komikerne i Norge. Og han tar med seg en av de andre som er utrolig morsom og populær. Dere som har skaffet dere billetter er heldige. Dette blir rett og slett utrolig. Håper vi får mulighet til å sette det opp neste gang. Skaff dere billetter til resten av høsten. Det er jo alltid gøy med standup på Ricks!

Bård Tufte Johansen

Pål Rønelv

TBA

Konferansier: Chirstoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:18:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager