lørdag 27 oktober

Klubbkveld med Bård Tufte Johansen

Bård Tufte Johansen hadde stor suksess da han bestemte seg for å begynne med standup. På kort tid hadde han vært rundt på de fleste norske klubber og bygget opp materiale til det som den gang ble hans første soloforestilling, Mann(44), som fikk både seksere på terningene og publikum til å strømme til over hele Norge. Han fikk også Komiprisen og Stå-Oppprisen, som er komikernes egen pris. For det var nettop måten han gjorde det på, som var så gøy. At han gjorde det på den “skikkelige” måten. Som en ekte komiker. Han la inn timene som skal til for å bli en standuper. Den gangen var han innom Bergen og endelig har vi klart å lokke han over igjen - og det er alltid noe spesielt når en av de største navnene innen humor i Norge velger å gjøre klubb. Vi gleder oss, og her er det bare å skaffe seg billett så fort du klarer!

Bård Tufte Johansen

Pål Rønelv

Jan Tore Kristoffersen

TBA

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:18:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager