fredag 2 november

Klubbkveld

Trine Lise Olsen hadde en enorm suksess med sitt soloshow "Æ har rett" som du kan se på nrk.no, der hun høstet 6ere og publikumshyllest hvorenn hun reiste. Hun har også hatt stor suksess med konseptet "Trine Lise og venner", som solgte ut over en lav sko på Ricks i vinter. Nå er hun her som headliner, og vi vil anbefale alle om å komme å se en av mest utleverende og rappkjeftete komikerne vi har her til lands. Grim Moberg konferansierer kvelden, og så kommer også Marlene Stavrum den kvelden. Hun har høstet lovord fra de fleste i miljøet, så det er veldig kult at hun kommer tilbake på en litt lengre spot. Er ikke lenge før hun er en headliner!

Trine Lise Olsen

Marlene Stavrum

Aleksander Bastiansen

Kim Hafskjær

Konferansier: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager