fredag 16 november

Klubbkveld

Jonis Josef har blitt sett av 1 million nordmenn på facebook da NRK la ut klippet hans fra Latter Tv. Da var han fortsatt fersk i gamet, men det skinner igjennom at denne kisen har noe på en scene å gjøre. Trygg, funny bones og en utstråling og fortellerglede alle kan misunne han. Karsten Blomvik og Mohammed Basefar tar en tur opp fra Stavanger, og så får vi heldigvis hjem igjen to deilige komikere fra Bergen som har flyttet til Oslo for å leve ut komikerdrømmen der. Anders McAuley og Sjur Koppen er tilbake på Ricks og det elsker vi!

Jonis Josef

Karsten Blomvik

Mohammed Basefar

Anders McAuley

Konferansier:Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager