torsdag 8 februar

Klubbkveld

Pete Johansson(CAN) er ute med en Netflixspecial, og hvis ikke det er kvalitetstegn nok, så vet ikke vi. Og vi vet. Og det er bare til å komme på Ricks hvis du liker å le og kan engelsk. Canadisk humor er jo et enormt kvalitetstegn, og Pete er en av de beste. Får med seg stortalentet Marlene Nøvik Stavrum som det går gjetord om, og Jørgen Haugvaldstad, som har tatt steget fra Humorlaboratoriet til Ricks i senere tid. Eirik Krokås er konferansier, og skal med sin stødige hånd lose oss igjennom en kveld designet til å få selv de kresne til å storkose seg!

Pete Johansson(CAN)

Anders Havdal Tangenes

Jørgen Haugvaldstad

Marlene Nøvik  Stavrum

Åpen mikk: Kjetil Melkevik

Konferansier: Eirik Krokås

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager