torsdag 15 februar

Klubbkveld

Scott Capurro(US) kommer og headliner og Vidar Hodnekvam er konferansier. Det bør du like, for vi elsker det. Scott er den mørkeste komikeren i den lyseste kroppen vi har fått over hit. Skandaløs og herlig. Og Vidar er vel velkjent for de fleste som har vært på Ricks de årene vi har vært her. Nå er han flyttet til Oslo der han gjør suksess, sist med Julelatter der han showet foran titusener på Latter i hele julebordstiden. En av de mest rappkjeftede komikerne fra Bergen, og det sier mer enn titusentolvhundre ord!

Scott Capurro(US)

Magne Køste

Jørgen Konradsen

Thor Einar Torrisen

Konferansier: Vidar Hodnekvam

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager