tirsdag 13 mars

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Det gøyeste du kan gjøre på en tirsdag er å komme deg på labben på Vaskeriet. Labben er det vi kaller Humorlaboratoriet. Stedet der du kan oppdage den nye, neste komikeren fra Bergen. Og se de beste komikerne jobbe med sine nyeste vitser og idéer. Vi sier du får se det nyeste av de beste og det beste av de nyeste komikerne. Og det koster kun 50 spenn og det er i noen herlige lokaler på Vaskeriet som ligger i Magnus Barfotsgate rett ved kinoen. Sjekk det ut!
"Det beste av de nyeste og det nyeste av de beste!"

Pål Rønelv

Tor-Olav Oalann Pedersen

Camilla Olsen

Alon Fellus

Kjersti Jørgensen Sandnes

Raymond Falldalen

Harald A. Johansson
Andreas Aspesletten

Jørgen Haugvaldstad
Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager