torsdag 15 mars

Klubbkveld

Tomas Nesse er den første komikeren vi oppdaget i Bergen for omtrent 13 år siden. Og vi er like store fan, om ikke større, den dag i dag. Et naturtalent som bare er standupmorsom hele tiden. Veldig flink å skrive på sin helt spesielle måte. Er blitt en av de faste som står på klubber rundt omkring i Norge. Roar Brekke er konferansier, og vi får besøk av en opp og kommende komiker som heter Marius Thorkildsen og det er rett og slett bøttevis av grunner for å komme deg på Ricks denne torsdagen!

Tomas Nesse

Marius Thorkildsen

Kjetil Melkevik

Aleksander Bastiansen

Marianne Dale

Konferansier: Roar Brekke

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager