torsdag 5 april

Klubbkveld

Vidar Hodnekvam kan man for tiden høre på Latter podcast og på Radio Rock sammen med Ole Soo, og selvfølgelig på alle scener rundt omkring i landet. Komiprisnominert og en av de mest rappkjeftede komikerne i landet. Han er tilbake igjen som headliner i klubben han startet, og det er alltid kjekt! Vi får også med oss Yngve Skomsvoll, Aila Sinober, Tormod Follesø og den opp og kommende ferskingen Marianne Dale. En annen som er i støtet er Pål Rønelv, og han er konferansier. Dette blir veldig, veldig gøy :D

Vidar Hodnekvam

Yngve Skomsvoll

Gudmund Husdal

Tormod Follesø

Marianne Dale

Konferansier: Pål Rønelv

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager