torsdag 12 april

Klubbkveld

Nils Ingar Aadne og Liz Miele kommer til Ricks denne uken, og det gleder vi oss veldig til. Liz var her i fjor, og det var kjempegøy. En dame som virkelig er på vei oppover, både i USA, der hun er fra, og i Europa. Kronisk single dame som bor med en katt og som klarer å vri det meste til å bli gøy. Nils Ingar er velkjent for de fleste, og det er en stund siden han har vært her. Var jo vår første booking fra Oslo, og har vært en god venn og støttespiller til klubben siden starten.

Liz  Miele(US)

Erlend Salen

Aila Sinober

Vibeke Børresen

Åpen mic: Helene Holtskog

Konferansier: Nils Ingar Aadne

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager