torsdag 26 april

Klubbkveld

Christer Torjussen hadde stor suksess med sitt show "Drittpappa" og er jo en av norges mest hardtarbeidene komikere og en som vi prøver å få over jevnlig, for er det en som produserer nye tekster og jobber konstant for å bli bedre så er det Christer. Fikk strålende kritikker for forrige show og fylte opp saler over hele Norge, og nå er han på gang igjen. Sjekk det ut, for han får med seg Tor Olav Pedersen fra Nesodden og et par lokale helter med Jan Tore Kristoffersen som sydspiss. Dette kommer til å bli veldig, veldig gøy!

Christer Torjussen

Hans Magne Skard

Tor Inge Ulveseth

Tor Olav Pedersen

Konferansier: Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager