fredag 27 april

Klubbkveld

Christer Torjussen hadde stor suksess med sitt show "Drittpappa" og er jo en av norges mest hardtarbeidene komikere og en som vi prøver å få over jevnlig, for er det en som produserer nye tekster og jobber konstant for å bli bedre så er det Christer. Fikk strålende kritikker for forrige show og fylte opp saler over hele Norge, og nå er han på gang igjen. Sjekk det ut, for han får med seg Tor Olav Pedersen fra Nesodden og et par lokale helter med Tor Inge Ulveseth som sydspiss. Dette kommer til å bli veldig, veldig gøy!

Christer Torjussen

Pål Rønelv

Camilla Olsen

Tor Olav Pedersen

Konferansier: Tor Inge Ulveseth

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager