Intervju med Nils Ingar Aadne

Da Nils-Ingar var helt fersk, spådde VG at han kom til å bli en komiker som alle i Norge ville høre om, og det er vel nettop det han er blitt. Og utenom det, så har han tatt et friår for å se hvordan det er å leve som proff idrettsutøver. Nå er han tilbake for fullt og vi har klart å få han til å ta turen innom Ricks, et sted han elsker. Vi har tatt en prat med han, og det og mere til kan du lese om her.

Velkommen tilbake! Er det gøy å være bare komiker igjen?

-  Tusen takk! Nå er det et spørsmål om jeg er BARE komiker igjen. Ski har blitt en livsstil, så har blitt mye ski i vinter også. Men om du spør om det er gøy å være tilbake på scenen, så JA. Jeg storkoser meg med stand-up igjen og lever nå ut det beste fra 2 verdener.

Hva var den største forskjellen på komilivet og den proffe idrettsutøveren?

- Største forskjellen må være at det er betydelig senere kvelder. Jeg kan gå på scenen som komiker, til samme tid som jeg ville lagt meg som skiløper.

Angrer du på at du ikke satset mer på ski før? Kunne du vunnet noe?

- Jeg har tenkt tanken selvfølgelig og det er jo det store spørsmålet. Jeg tror ikke jeg hadde nådd helt opp i verdenseliten dessverre, men jeg kunne blitt en habil løper på Norges nivå.

(Og siden dette er en idrett vi dominerer, så tolker vi det dithen at Nilsi mener seriøst at han kunne vunnet OL)

Hva er planene fremover?

- Planene fremover er å gjøre ting jeg syns er fett! Dette livet skal fylles med ting jeg digger, og straks blir et nytt og spennende prosjekt offentlig...


Hvordan har det gått med å starte eget firma med Dag Sørås?

- Å starte firma med Dag er en pur glede. Ikke bare fordi man har med seg Norges mest hardtarbeidende komiker, men også fordi han er en veldig fin fyr og leverer alltid på jobb og som medeier.

Blir det noe ego 2?

- Kanskje det neste showet mitt skal hete Ego 2? Det hadde jeg faktisk ikke tenkt på, takk for innspill.


Har du noen nye minutter på scenen eller har du mange nye minutter?

- Hehe. Jeg har hvertfall noe nytt. Jeg har 2-3 nye bolker, hvor et par gamle tekster også har fått plass inniblant det nye.

Gleder du deg til Bergen?

- JA! Ricks er som barndomshjemmet, går det for lang tid siden sist, merker du at du må tilbake.

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager