torsdag 24 mai

Klubbkveld

Zahid Ali begynte som komiker etter en gang på scenen, og det er vel få som oser så mye komikk som denne rare, lange fyren fra Oslo. Han trenger vel ikke så mye nærmere presentasjon. Vi er bare glad hver gang han stikker innom, og det blir jo en perfekt ramme rundt kvelden med Eirik Krokås som konferansier. Eirik er på vei til å bli en av de neste store fra vår egen stall, og det er utrolig kult å se hvordan han hele tiden blir bedre. Har vært med å skrive for Sturla Berg-Johansen og ble nevnt av Dagfinn Lyngbø som en komiker å se opp for.

Zahid Ali

Jon Hægland

Anders Lohne Fosse

Jørgen Haugvaldstad

Åpen: Marianne Dale

Konferansier: Eirik Krokås

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager