fredag 20 juli

Sommerstandup

Christoffer Schjelderup har hatt stor suksess med showet sitt "Tro, hat og Ærlighet" som fikk 5ere i alle avisene og som skal ha sin andre runde med ekstraforestillinger nå i høst. Men før det skal han ut på turné i norge. Og før det skal han headline på sommerstandupen. Roar Brekke er konferansier og vi får med oss Jon Hægland, osingen med de sinnsyke historiene, Thomas Anthun Nielsen og Kjetil Melkevik. Vi får også besøk av Frida Andersen, så det er duket for en herlig kveld med standup på Ricks!

Christoffer Schjelderup

Jon Hægland

Thomas Anthun Nielsen

Kjetil Melkevik

Frida Andersen

Konferansier: Roar Brekke

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager