lørdag 21 juli

Sommerstandup

Christoffer Schjelderup er tilbake på sommerstandupen som vanlig. Har hatt stor sukess med showet sitt "Tro, Hat og Ærlighet" men holder det alltid ekte og elsker å stå foran norges beste klubbpublikum. Denne sommeren er ingen unntak. Han får med seg stjerneskuddet Eirik Krokås fra Skøy som konferansier. Thomas Sævig kommer innom og Hanne Indrebø fra "Podpikene", som allerede har debutert på Latter tar med seg sin podpike Marianne Dale og vi tar også med oss Raymond Falldalen som også er en av de nye fjesene på Ricks som vi håper på å se mye mer av.

Christoffer Schjelderup

Thomas Sævig

Hanne Indrebø

Marianne Dale

Raymond Falldalen

Konferansier: Eirik Krokås

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager