fredag 27 juli

Klubbkveld

Olav Haugland kommer over fjellet og konferansierer med Pål Rønelv som headliner. Olav gjør jo stor suksess med Bare Moro Impro og på radioen, men det er jo som standuper vi elsker han mest. Pål er i kjempeform, og har virkelig blomstret den senere tiden. Desverre måtte Sean Patton avlyse, men Caitlin Cook kommer heldigivs over, og det gleder vi oss til. Hun sjarmerte alle som var der ifjor med sin lille ukulele og sine fantastisk morsomme sanger, og er ifølge ryktene enda bedre nå. Og så er det veldig gøy å få besøk av Maria Stavang, aka Piateed, som har flyttet til Oslo og som nå lever av å være morsom. Nok en bergenser som kommer til å bli stor komiker, og det er vi så stolte av!

Pål Rønelv

Maria Stavang

Caitlin Cook(US)

Tor Olav Pedersen

Konferansier: Olav Haugland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:https://www.ticketmaster.no/event/sommerstandup-billetter/574045,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager