tirsdag 14 august

Sesongstart - Humorlaboratoriet

En ny sesong av Humorlaboratoriet er igang, og vi gleder oss til å oppdage nye komikere, se folk som aldri blir komikere og se komikere finne frem til sitt nyeste gull. Som er insideprat for en bra vits. Det er det vi vil ha - bare nytt materiale av de rutinerte og så får vi se nye komikere overbevise oss om at de er bra nok for å gå videre til å bli noen av de nye faste på Ricks. Mang et stort navn som Stian Blipp, Christian Mikkelsen, Jan Tore Kristoffersen, Olav Haugland og tonnevis av andre har startet her, og slenger vi på litt gratis popcorn og kun en femtilapp i døren, så er det ikke så mye annet du bør finne på å gjøre på en fredag.

Jan Tore Kristoffersen

Ingvild Louise Solaas

Jonny Bayer

Pål Rønelv

Raymond Falldalen

Jon Hægland

Tormod Follesø

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager