tirsdag 21 august

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Hver tirsdag har vi et show der vi tester ut nye vitser og komikere. Det er her du kan oppdage de nyeste komikerne i Bergen, og det er her Jan Tore Kristoffersen, Jonny Bayer, Christian Mikkelsen, Olav Haugland, Ole Soo og alle andre komikere har startet. Det er også her du får høre de nyeste vitsene og få gratis popcorn i tillegg. I de herlige lokalene til Vaskeriet som er perfekte og intime. Vi sier du får se det beste av de nyeste og det nyeste av de beste. Og det koster kun 50,- for to timer med alt mellom himmel og jord!

Eirik Krokås

Aron T. White

Jørgen Haugvaldstad

Gumund Husdal

Håvard Nyhagen Henriksen

Alon Fellus

Tor Olav Pedersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager