torsdag 23 august

Sesongstart

Vi startet sesongen med den morsomste bergenseren siden Olav Kyrre grunnla byen. Jan Tore Kristoffersen er blitt kalt norsk standup enfant terrible, men han er mye mer enn det. Amandaprisnominert som barneskuespiller, nå omskolert til kompromissløs komiker med stil som er skapt ute i Loddefjorden i vest. Det er bare en jtk, og vi elsker at han er vår! Vi slenger på et stjernelag av komikere som er i form. Jon Hægland er det morsomste fra Os siden Søviknes sin nese, Hanne Indrebø fra Podpikene er på plass og Jonny Bayer blir bare bedre og bedre. En Grim Moberg er konferansier, og det ligger an til å bli en fantastisk kveld på Ricks!

Jan Tore Kristoffersen

Jon Hægland

Hanne Indrebø

Jonny Bayer

Konferansier: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager