fredag 24 august

Klubbkveld

Ole Soo er tilbake som headliner, og han er på vei mot noe stort. Ikke bare som regissør og tekstforfatter, men som en av de morsomste standuperne som har kommet ut fra stallen til SUB. Har tatt store steg i det siste, og siden han fra før av var en av de beste, er han nå på vei mot stjernene. Vi elsker Ole og savner hele han i Bergen. Med Grim som konferansier og Jon Hægland, verdens morsomste standuper fra Os og Jonny Bayer, kongen av Dalen og Hanne Indrebø fra de hysteriske "Podpikene" i huset, så er det ingen tvil om hvor du bør være denne fredagen!

Ole Soo

Jon Hægland

Jonny Bayer

Hanne Indrebø

Konferansier: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager