fredag 7 september

Klubbkveld

Henrik Fladseth er i våre øyne noe av det morsomste man kan se på en scene. Masse energi og enda mer originalitet, en ganske unik komiker som på kort tid har vært masse på tv med standup og sketsjer og annet faenskap. En annen vi alltid gleder oss til er Anders Havdal Tangenes. Trønderen som snakker bergensk er på vei mot noe stort, og siste gang rev han ned taket på Ricks. Vi forventer at det samme skjer nå, og så slenger vi på Aila Sinober og Hans Magne Skard, så får vi rett og slett noe av det herligste man kan be om hvis man har lyst til å le.

Henrik Fladseth

Anders Havdal Tangenes

Aila Sinober

Tormod Follesø

Konferansier: Hans Magne Skard

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager