lørdag 15 september

Nykommerkveld

Dette blir en kveld som mange sent vil glemme. Første gang man står på scenen er minneverdig, og gjør du standup samtidig så brenner det seg fast i hukommelsen. Alle husker sin første gang. Spenning før man skal på. Lysten til å avlyse. Kvalmen. Gjentatte dobesøk. Pugging av tekst. Lukten av svette. Det er så spennende! Og så gjør man det bra. Får latter. Og man bli bitt av basillen! Og tenk at alle har gjort det. Alle har stått på scenen for første gang. Og det har vært starten på noe stort!

Aleksander Lerøy Skårnes

Ingrid Johnsen

Tony André Mathisen

Sigbjørn Rykkje

Aleksander Iversen

Andreas Bach

Sebastian Nicolaisen

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:120,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager