torsdag 27 september

Klubbkveld

Jonas Rønning og Roar Brekke gikk på folkehøyskole sammen. Begge lever nåav å være komikere, og nå står de sammen på Ricks, en som headliner og en som konferansier, og det lover jo bra for en kveld fylt opp med latter. Jonas var den første headlineren vi hadde her på Ricks, og han har alltid levert. Roar Brekke er en av de faste som har vært med siden starten og som for senest 2 år siden ble nominert til Komiprisen for beste årets standuper. De får med seg Tor Inge Ulveseth, Gudmund Husdal, Raymond Falldalen og Ingvild Loise Solaas.

Jonas Rønning

Eirik Krokås

Gudmund Husdal

Raymond Falldalen

Aleksander Lerøy Skårnes

Konferansier: Roar Brekke

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager