tirsdag 15 januar

Klubbkveld med Sigrid Bonde Tusvik

Bonde Tusvik er en av de første vi booket til vår klubb som headliner, og vi ble blåst i bakken av hvor morsom, drøy og sjarmerende en person kunne være på scenen. Rett og slett et fyrverkeri og vi ble forelsket ved første blikk. Hun er jo blitt betydelig større siden da, som er veldig bra for Sigrid og litt kjipt for oss. For vi får aldri lokket henne over lenger. Men nå så vi en mulighet til å ha show når hun alikevel var i byen på grunn av andre ting. Det blir en tirsdag og onsdag, men føkk it. Vi gjør alt for å få "Tussmusen" opp på vår scene!

Sigrid Bonde Tusvik

Eirik Krokås

Raymond Falldalen

Hanne Indrebø

Konferansier: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:220,-(Inkludert avgift),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager