torsdag 17 januar

Klubbkveld

Grim Moberg stod nettop i en stappfull Grieghallen på en søndag. Og så på Humorlaboratoriet to dager senere for 70 stykker, før han denne uken har stått på Ricks allere to dager før han headliner. Fyren er i fyr og flamme, og da er det gøy å se Grim. Han får med seg en kommende stjerne i Raymond Falldalen, som begynte sent og jævkla godt med sin standupkarriere. Har på kort tid fått seg en debut på Latter og er på vei steder. Ikke bare som trailersjåfør. OG Roar Brekke konfer. Det blir jo garantert bra!

Grim Moberg

Raymond Falldalen

Thomas Anthun  Nielsen

Jørgen Haugvaldstad

Åpen mikk: Aleksander Lerøy Skårnes

Konferansier: Roar Brekke

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager