fredag 25 januar

Klubbkveld med Rory Scovel

Vi får besøk av en av de morsomste i verden, Rory Scovel. Han spiller i Amy Schumers siste film, har ute en av gøyeste timene med standup på Netflix og er en favoritt av de fleste som liker å le. Han er på vei til å bli en av de største stjernene der ute, så det er et lite mirakel at han komer til vår lille klubb. Her må du bare skaffe deg billetter, for dette kommer til å en klassisk "Hvor-var-du-da-Rory-Scovel-brakk-staven!" Det blir ikke mindre legendarisk av at Jonna Støme er konferansier. Et av årets desiderte høydepunkter kommer veldig tidlig i år!

Rory Scovel

Pål Rønelv

Andre Jerman

Konferansier: Jonna Støme

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:170,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager