tirsdag 29 januar

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Borte på Vaskeriet, som ligger på vei fra Ricks og mot kinoen i Magnus Barfortsgate, rett forbi 7eleven der og inn en dør til en veldig koselig bar. Bak i den baren har de noen bordtennisbord som de hver tirsdag klapper sammen og tar vekk og så rigger de til for et show. Det er her vi tester ut komikere og nye vitser. Det er rått og brutalt og det er her komikere blir gode. Det koster kun 50 kroner og du får gratis popcorn og et 2 timer langt show med det beste av de nyeste og det nyeste av de beste komikerne!

"Det beste av de nyeste og det nyeste av de beste"

Rune Lothe

Pål Rønelv

Hanne Indrebø

Andreas Bach

Ingvild Louise Solaas

Adrian Andersen

Konferansier: Thomas Sævig

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager