lørdag 5 oktober

Roast Battle - Semifinale 1

Nå er vi endelig kommet til semifinalene, og det blir fire av de. En går videre fra hver og vi står igjen med 4 finalister som kjemper om tittelen Roast Master og førstepremien på 25.000 kroner. I første semi så møter vi selveste Christoffer Schjelderup som skal møte Gudmund Husdal i første par og vinneren fra forrige runde, Sjur Koppen, som skal møte Marius Thorkildsen, som overbeviste veldig sist gang. Det blir et bikkjeslagsmål og det kommer til å bli jæssla gøy!

Ringleder:

Jan Tore Kristoffersen

Jury

Lars Kristian "Kikkan" Holme

Vågard Unstad

Victoria Mathiassen

Christoffer Schjelderup v Gudmund Husdal

Sjur Koppen v Marius Thorkildsen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:114,-,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager