lørdag 12 oktober

Roast Battle - Semifinale 2

Nå begynner det å dra seg til og vi er klare for semifinale nummer 2. Anders Havdal Tangenes var en mange fikk øynene opp for etter første runde, og denne rappkjeftete trønderen med bergensdialekt har vi hatt et godt øye til lenge. Få komikere som er så flinke å skrive som han, og i roasten nå så har han blomstret. Han møter Raymond Falldalen, som er tilbake. Og Anders McAuley møter Jon Hægland. Så får vi se hvem som er den sterkeste og går til finalen!

Ringleder

Pål Rønelv

Jury

Vågard Unstad

Lars Kristian "Kikkan" Holme

Victoria Mathiassen

Lineup

Anders Havdal Tangenes v Raymond Falldalen

Anders McAuley v Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:114,-,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager