torsdag 17 oktober

Klubbkveld

Denne kvelden blir jo ganske vill når Jonas Bergland stikker innom klubben vår i tillegg til Ian Fidance, som er en av de faste på Comedy Cellar, har gjort Comedy Central og er bare jækla morsom! Han er i Europa, så han tar turen innom Ricks, for ordet går om at det er et bra sted å stå. Og det er vi sjeleglad for. Jan Rune Holdhus kommer også og er konferansier, og det er ikke mange som er bedre enn Jan Rune. En showman av de sjeldne og har legendestatus blant alle som har sett han. Dette blir gøy!

Ian Fidance

Jonas Bergland

Helene Holtskog

Morten Andre Vollen

Konferansier: Jan Rune Holdhus

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/120,-,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager