tirsdag 22 oktober

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Standupkomikerne i Bergen har show hver tirsdag på Vaskeriet. Det er også her vi har Roast Battle, og lokalet er helt herlig. Rått og rocket og perfekt til å fylles opp av to timer med nye tekster og nye komikere. Her hører man vitser for første gang som kanskje ender på tv og her kan man se komikere for første gang før de kanskje ender opp på tv. Stian Blipp, Christian Mikkelsen, Jan Tore Kristoffersen, Roger Nilsen og utallige andre har debutert på denne scenen der alt mellom himmel og jord og mer kan skje. Det desidert gøyeste som skjer i Bergen på hver bidige tirsdag. Ta turen innom!

Christoffer Schjelderup

Ole Fotland

Per-Owe Helle

John-Arne Einarsen Wikholm

Tormod Follesø

Bjarte Gudmestad

Nafeel Rasul Bagge

Andreas Bach

John Richard Espedal

Konferansier: Alon Fellus

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager