fredag 25 oktober

Kevin Kildal

Etter stor suksess med sitt forrige show er "Drittliv" og podcasten «Klagemuren» er Kevin Kildal nå tilbake med et nytt forrykende standupshow. Med morsomme historier har han lagt personlige tragedier bak seg, alter-egoet «Arnt Finesse» er borte, Kevin har blitt voksen, fått ansvar og har endret livsstil. Han har gått fra å være en bekymringsfri gutt med dårlig økonomi og dårlig ånde, til å bli en mann med masse bekymringer, dårlig økonomi og dårlig ånde. Fortsatt glad men mørk, fortsatt ærlig men Skamlaus!

Kevin Kildal er en av norges mest kompromissløse og hardtarbeidene komikere som har hatt en enorm utvikling og nå er en av de mest spennende komikerne der ute. Den yngste av de nye norske komikerne fra nord, og en man absolutt må få med seg!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:300,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager